VIGTIGT: Angiv altid i ordren, om en evt. leveringsdag, tidspunkt osv. Skriv også gerne, om vinen kan sættes i garage, opgang etc. Det påfører vi så fragtbrevet.


Portugisisk Vinkælder sørger for levering med Danske Fragtmænd (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Danske Fragtmænd overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Danske Fragtmænd, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Portugisisk Vinkælder kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Danske Fragtmænd. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Portugisisk Vinkælder naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Danske Fragtmænds målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Portugisisk Vinkælder tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.